Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Най-големият кастинг за модели търси нови лица

отпечатай новината

20.03.2019 12:51 | Видян 1496 пъти

Най-големият кастинг за модели търси нови лица

Броени дни остават до старта на най-големия кастинг за модели, правен някога в България!Той ще се състои на 30 и 31 март в Sofia Ring Mall и е съвместна продукция на търговския център и модната топ агенция Ивет Фешън.

Първото по рода си открито търсене на красиви момичета и момчета, или така наречения „скаутинг”, има за цел да открие бъдещи топмодели на България.Професионално жури ще избере нови лица, които ще имат невероятната възможност да подпишат договор с едни от най-големите модни агенции в света!

Трескавата подготовка за най-големия кастинг за моделивече е в разгара си. Остават не повече от 2 седмици до вълнуващото търсене на новите лица на една от най-престижните и професионални модни агенции в страната – Ивет фешън. Кастингът ще се проведе на 30 и 31 март от 12 до 17 часа в Sofia Ring Mall, и ще предостави уникалната възможност на всеки желаещ да сбъдне мечтата си да бъде по кориците на списанията и на „котешката пътечка”.

Добре дошли на него са както красиви момичета, така и готини момчета на възраст между 15 и 22 години. Важно изискване за участниците е да имат необходимия за професионален модел ръст от минималните 170 см. за момичета и 184см. за момчета.
В журито, което ще избере новитетопмодели на България, ще присъства както екранната и фешън звезда Луиза Григорова-Макариев, така и самата основателка и собственичка на агенциятаИвет Григорова, а също и едни от най-големите професионалисти в моделския бранш.

Ивет Фешън е институция в българския моден бизнес и предпоичатан партньор на най-големите модни компании в света като Elite, Ford, Women, Next, Img, Why Not, Major, Fashion и много други. Именно от кастинги на агенцията са изгрели звездите на топмодели катоВаня Билева, Нора Шопова, Кристина Милева и Ваня Пенева.

Една мечта очаква да бъде реализирана, може да бъде твоята!

Повече подробности за кастинга в Sofia Ring Mallможе да намерите тук:www.sofiaring.bg иwww.facebook.com/SofiaRingMall.Official.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !