Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Фенове плюят Иван Юруков

отпечатай новината

21.03.2019 11:03 | Видян 2029 пъти

Фенове плюят Иван Юруков

Човек и добре да живее, рано или късно получава критика в социалните мрежи. Актьорът Иван Юруков попадна под прицела на телеманиаците, които с интерес попиват всяка серия на „Откраднат живот“.

След появата му в актуалния сезон на медицинската драма, потребителите на Фейсбук в най-голямата фен група на сериала не спират да го упрекват. Като не става въпрос само за героя му д-р Табаков, а и за актьорската игра.

„Юруков е пълен потрес в сериала. Все едно му е първа роля“, „Изключително неуверен и неубедителен. "Все едно е на репетиция, а не пред камерите".

За съжаление се очертава най-слабият персонаж сред халтурата, в която се превърна този някога много силен филм“ и „Ужасен е, нищо хубаво не намирам в този човек“, са само част от коментарите в социалната мрежа.

Не липсват и защитници на Юруков, които упрекват „нищо неразбиращите критици“ във фен групата. Голяма част от негодуването срещу екранния д-р Табаков е и заради любовната сюжетна нишка с най-голямата любимка на зрителите – д-р Огнянова. Героинята на красивата Диана Димитрова винаги е в центъра на романтичните драми в „Откраднат живот“, и то не с един свой колега. Затова почитателите на сериала се шегуват, че в следващия сезон сценаристите трябва да я сватосат с Асен Блатечки или Калин Врачански.

Междувременно телевизионната болница отвори врати за най-върлите фенове на сериала. Актьорите Марта Вачкова, Наум Шопов-младши, Неда Спасова, Дани Рашев и режисьорите на медицинската драма представиха най-интересните локации и истории от новата болница.

„Тук се случва магията на историята, която се гради благодарение на целия екип. Радваме се, че днес ще може да ви покажем най-интересните кътчета от новата болница, която вече се превърна в наш дом“, сподели Вачкова. Шопов-младши, който завърши медицина в реалния живот, пък разказа как по време на снимки е открил киста на статист, който играе пациент, и го е пратил на истински преглед.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !