Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Кубрат с 27-а победа на ринга

отпечатай новината

25.03.2019 12:11 | Видян 1233 пъти

Кубрат с 27-а победа на ринга

Кубрат Пулев записа 27-ата си победа на професионалния ринг. Българинът нокаутира румънеца Богдан Дину в седмия рунд в изключително драматичен двубой.

Претендентът за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) срещна сериозен отпор, но не остави съмнение в предимството си. Още в началото на мача Пулев беше окървавен заради тежка аркада, но превъзмогна проблемите. След силни шести и седми рундове той пречупи съперника си. В седмата част българинът три пъти свали в нокдаун Дину и спечели.

Победата е 27-а за Пулев в неговата кариера от 28 професионални сблъсъка. Българинът печели за 14-и път с нокаут, но за пръв път имаше толкова тежка аркада.

"Първо искам да кажа благодаря на моите сънародници в залата, уникални сте. Понякога нещата нещата, които не са направени добре се връщат, но се чувствам добре, щастлив съм, че спечелих. За мен аркадата не беше голям проблем, защото бях готов да се бия. Понякога кръвта ме кара да съм още по-гладен", каза Пулев.

Победа в своя мач записа и Тервел Пулев. Той се би за трети път на американска земя. По-малкият от братята Пулеви взе 13-а победа от 13 срещи на професионалния ринг, но трябваше да мине през много трудности срещу Мич Уилямс. Не успя да нокаутира съперника си и спечели след съдийско решение.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !