бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

ВИП брадърите правят утре увеселителен тур

отпечатай новината

20.03.2009 17:30 | Видян 11111 пъти | Гласували 1

ВИП брадърите правят утре увеселителен тур

Тази вечер Нова телевизия ще излъчи „Стани богат” и VIP Brother 3 в комбинация. Веднага след края на дневния епизод VIP съквартирантите ще могат да коментират играта на стола на богатството. Те ще гледат в реално време благотворителната игра на Румен Луканов при Ники Кънчев и ще коментират на живо от къщата случващото се в “Стани богат”. За първи път Софи Маринова ще повдигне завесата над своята скандална връзка със сина на мъжа си, доверяват организаторите на шоуто. Един искрен разказ за забранената любов... Какво се случва между ергена Емил Кошлуков и двете красиви близначки Божидара и Ивайла – заражда ли се нова звездна двойка в къщата?

Утре на съквартирантите ще бъде дадена и първата им седмична мисия в благотворителния съботник. Според нея съквартирантите ще трябва да влязат в ролята на улични артисти. 17-те ще се превъплътят в улични музиканти и артисти, които с талант и находчивост ще се опитат да спечелят възможно най-много пари по улиците на София. Те ще трябва да измислят как да привлекат повече публика и как да я накарат да им плати най-много.

VIP Brother 3 им разрешава да пеят, танцуват, играят на канадска борба със случайни минувачи, да се събличат – изобщо всичко, което може да им донесе пари... Задължително е всеки ВИП съквартирант да намери начин да печели пари наравно с останалите членове на отбора.
„Благотворителният съботник” ще започне по обяд. Съквартирантите ще напуснат къщата в 11.00. Всеки отбор има бюджет от 1000 лева, с който ще може да си закупи реквизит.

Мястото, което съквартирантите си избраха да „атакуват”, е столичния „Сити център”. Там ще има подготвени две сцени, озвучаване и микрофони от VIP Brother 3.
Отборът, който събере по-малко пари ще излъчи и първият номиниран участник. Кой ще бъде той ще разберем в понеделник, когато в живото предаване на VIP Brother са първата битка и номинациите.

Ето и част от реквизита, който съквартирантите могат да използват: костюм и боя за човешка статуя, тъпан, мегафон, дайре, цървули, бална рокля, корона, празна консервена кутия, акордеон, костюм на Мики Маус, количка за пуканки, каса бира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !