Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Заради бившия на Ариана Гранде: Кейт Бекинсейл изчезна от Инстаграм

отпечатай новината

25.03.2019 15:45 | Видян 1766 пъти

Заради бившия на Ариана Гранде: Кейт Бекинсейл изчезна от Инстаграм

Британската актриса Кейт Бекинсейл изтри всички свои снимки в Инстаграм. Личният профил на 45-годишната красавица все още е наличен, но в него не фигурира нито една публикация.

Засега тя не дава официален коментар по темата. Според запознати, това се дължи на критиката на феновете относно връзката й със значително по-младия от нея тв водещ и комик Пийт Дейвидсън.

Като част от критиките към Бекинсейл идват от почитатели на бившата годеница на Дейвидсън – поп сензацията Ариана Гранде.

Искрата между Кейт и Пийт пламна преди около месец, като първоначално двамата решиха изобщо да не се крият от медийното пространство.

„Очевидно хората имат шантаво притеснение от възрастовата ни разлика. Нас не ни притеснява, но за мен е ново. Ако имате задръжки относно двойки с разлика в годините, обърнете се към Леонардо ди Каприо, Джейсън Стейтъм, Майкъл Дъглъс, Ричард Гиър, Джеф Голдблум, Скот Дисик, Дейн Кук, Дерек Джетър, Брус Уилис, Харисън Форд, Томи Лий, Алек Болдуин, Шон Пн и както и да се казва президентът на Франция“, заяви наскоро 25-годишният Дейвидсън.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !