От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Джей Ло, Алекс и децата – едно перфектно семейство

отпечатай новината

28.03.2019 12:51 | Видян 2023 пъти

Джей Ло, Алекс и децата – едно перфектно семейство

Дженифър Лопес приключи първия си ден на снимачната площадка на “Hustlers”. Да я изненадат дойдоха Алекс и децата и заедно отидоха на шопинг.

Вече започнаха снимките за новия филм на Джей Ло и след приключването на работния ден получи приятна изненада от новото си семейство. Алекс доведе децата си и дъщеричката на годеницата си за шопинг след снимките.

Семейството се наслади на приятни моменти заедно и много нови покупки от Forever21. Папараците успяха да уловят как Родгригес целува по косата едната си дъщеря. /Вижте снимките в галерията/

След това двамата годеници споделиха снимка в историите си в Инстаграм как Алекс стои между децата. Явно семейството са решили да пренесат времето заедно у дома след излизането.

Алекс постоянно подкрепя работата на половинката си. Предишният ден сподели снимка в социалните медии на него и Дженифър прегърнати на последния ден от кратка им почивка. В текста под публикацията споделя колко горд е с годеницата си и с това как тя се раздава в работата си.

На снимката те носят очила от тяхната обща марка. Двамата създадоха линия в партньорство с австралийската компания за слънчеви очила Quay. Миналата седмица споделиха първите снимки на моделите, които двойката сама презентира в романтична и стилна фотосесия.

Източник: missbloom
Снимки: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !