Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Български Haute Couture и сватбени колекции впечатлиха международни гост-дизайнери

отпечатай новината

29.03.2019 11:18 | Видян 2415 пъти

Български Haute Couture и сватбени колекции впечатлиха международни гост-дизайнери

Николета Лозанова стана част от пролетното издание на Sofia Fashion Week. Моделът грабна погледите като булка в рокля на Princess Fashion Studio.

Стотици гости изпълниха зала EFE на хотел Маринела, по случай втората вечер от българската модна седмица. Благодарение на партньорите от Corset и интерактивния корнер на Nurus, всички те се насладиха на атрактивната welcome area на Sofia Fashion Week.

Красиви представителки на парфюми Martinez грабнаха вниманието не само със страхотни аромати, но и с жив питон в клетка.

Сред присъстващите бяха световни гост-дизайнери, като Marvin Nonis и Curiel, които споделиха своето възхищение от представените по подиума тоалети и цялостния облик на събитието.

Пищната вечер стартира с Venzy и изпълнението на последния му хит, Момиче за милиони, и продължи с феерично модно шоу от Berna Moda.  Българският бранд с дизайнер Берна Шабан представи сватбената колекция Pearl in the Crown. Фини кройки, ръчни бродерии и милиони инкрустирани камъни потопиха залата в блясък и красота.

Модна  къща Aggressor ни  пренесе в света на екстравагантния мъж с новата си колекция за пролет – лято 2019. Мъжкото момиче на българската модна сцена Марияна Папаличева и този път не изневери на стила си с колекцията за смелите господа, които не се притесняват да бъдат забелязани.

За втори път на българския моден подиум блесна и KARAM DAYA, който впечатли с черно-сребърна феерия, докосваща сетивата, носеща желание за приказка без край.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !