Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Силвена Роу разкрива личния си живот в Търси се

отпечатай новината

29.03.2019 13:20 | Видян 1452 пъти

Силвена Роу разкрива личния си живот в Търси се

На 31 март от 11:00 часа специален гост в ток шоуто Търси се по bTV ще бъде първата дама в журито на MasterChef - Силвена Роу. За първи път зрителите ще видят кралицата на вкусното и здравословно хранене в различна светлина – в ролята на майка, съпруга, дъщеря и приятел.

Първата изненада за нея ще бъдат колегите й в журито в MasterChef – Андре Токев и Петър Михалчев. „Със Силвена е изключително приятелно да се общува, защото тя непрекъснато ни обогатява със знания от нейния живот, от нейната кариера. Винаги има какво ново да научим един от друг“, казва Chef Токев.

Chef Михалчев ще признае, че най-много й се възхищава на умението да казва това, което мисли, без да се притеснява. „Тя има невероятна енергия. Непрекъснато пътува, говори по телефона, има безброй ангажименти и винаги е в кондиция“, споделя Петър. От Андре Силвена ще получи предизвикателство да танцува на неговата музика, която е тежък метъл, въпреки че тя харесва новите музикални звучения.

Най-емоционална ще бъде срещата с майката на Силвена - Кунка, която с много вълнение ще признае колко грижовна и прекрасна дъщеря е тя. „Въпреки, че отдавна не сме заедно, тя винаги се е грижила за мен, за моето здраве. И до днес е така. Тя е една невероятна дъщеря и винаги ми дава сили, подкрепа да вървя напред“, казва Кунка. Самата Силвена ще признае, че въпреки успехите в работата, семейството е най-важно за нея.

„Имам прекрасен съпруг до себе си. Той е много по-спокоен, по-мъдър, по-баласиран от мен. Помагал ми е в най-трудните моменти. Сега той пише книги, а аз работя активно“, споделя Chef Роу.

Един от най-близките й приятели в България – Иван Достонов, ще разкаже, че най-трудният период за нея е заминаването й за Англия. Той ще я предизвика да изпие поне веднъж чаша вино, защото е известно, че Силвена никога не консумира алкохол.

Как поддържа добрата си форма, какво смята за здравословно хранене, как е съумяла да възпита децата си и защо вече иска да живее по-спокойно? Отговори на тези въпроси зрителите ще получат тази неделя в Търси се от 11:00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !