Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Милко без мустак

отпечатай новината

29.03.2019 14:02 | Видян 2229 пъти

Милко без мустак

Един от най-емблематичните дуети в поп-фолка се събра отново, но този път едната му половина е напълно неразпознаваема! Мира и Милко Калайджиев са близки приятели от почти две десетилетия и имат редица хитове заедно, но певицата за пръв път видя своя колега без мустак… също както и съпругата му, синовете му и почти цялото му обкръжение.

„С Милко се запознахме още в ученическите ми години. От тогава до ден днешен сме страшен тандем. Работим заедно с голямо удоволствие. Хората обичат песните ни, а това много ни радва. Не съм вярвала, че някога ще го видя гладко обръснат. Мустакът е запазената му марка. Разказвал ми е, че го е пуснал още в казармата и досега не го е махал. Това са почти 50 години!“, сподели Мира.

Аритметиката показва, че в исторически план легендарният „мустак на републиката“ е сменил 22 правителства, преживял е Прехода и е станал разпознаваем за няколко поколения българи. В причина за неговото отстраняване се превърна телевизионното шоу „Като две капки вода“, където култовият поп-фолк изпълнител участва.

Пред Мира той разкри, че след края на предаването смята да възобнови лицевото си окосмяване и да не посяга на него никога повече. Певицата от каталога на Diapason Records обаче не пропусна да си направи паметно селфи със своя звезден другар, което едва ли ще се повтори през близките 50 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !