Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стоянка Мутафова – голямата звезда на She’s the One

отпечатай новината

01.04.2019 11:35 | Видян 1079 пъти

Стоянка Мутафова – голямата звезда на She’s the One

Стоянка Мутафова бе голямата звезда и вдъхновение на конференцията She’s the One, състояла се при сензационен успех в НДК. На събитието, организирано от екипа па #URBN, девет известни жени разкриха пред публиката своята формула за щастие и успех.

Цели 69 години е разликата между най-младата участничка – дрифт и рали пилота Ива Русинова, която е само на 28, и гранддамата на българските кино и театър, навършила 97 години този февруари.

Ексклузивното събитие бе открито от сценаристката на Под прикритие и Връзки Ваня Николова, която разказа на гостите забавни, поучителни и запомнящи се случки от своята кариера, обединени под мотото Как провалът може да ви заведе до правилния адрес.

"В днешно време всеки може да стане известен. Това обаче не е успех. Радвайте се и ценете малките неща", заяви пред публиката актрисата Биляна Петринска. Освен истории от житейския си и професионален опит, тя разкри още един от многобройните си таланти, изпявайки на прима виста част от оперна ария.
 
“Позитивното мислене е метафизика за домакини “, цитира свой колега доктор Цветеслава Гълъбова, директор на психиатрична болница Св. Иван Рилски, иронизирайки модерните „гурута”. Тя бе катогорична, че егоизмът е полезен и че човек трябва да обикне първо себе си, за да може да обича и останалите.

Ивет Григорова, собственик на агенция Ivet Fashion, която тази години празнува 25 години от създаването си, разкри част от рецептата за успех на територията на модния бизнес: "За да създадеш успешни модели, трябва да станеш тяхното второ семейство и да ги подкрепяш изцяло".

„Спрете да снимате! Наблюдавайте! Това, което влиза във вас, след това излиза като творчество! “, добави по темата за изкуството майсторът – керамик и парижки възпитаник Екатерина Лашова.

"Помагайте на хората със специални нужди. Ако не можете да помагате, то поне не пречете", призова към толерантност и съпричастност благотворителят и активист Аделина Банакиева.

"Няма добро и лошо животно, всичко е в главата на хората", убедена е Любомила Кривошиева, основател на фондация "Диви животни”, която сподели интересни и полезни истории и съвети от своята практика.

„Ускороявайте без да замисляте! Опасностите са само във вашите глави“, разкри своята рецепта за успех най-младата лекторка в “She’s The One”, дрифт пилотът Ива Русинова.

Всички те бяха бурно аплодирани от присъстващите в препълнения Клуб 1 на НДК, като, естествено, най-много овации получи специалният почетен гост на She`s the one Стоянка Мутафова. 97-годишното неостаряващо момиче сподели пред публиката, че нищо в този живот не си струва, ако няма кой да те посрещне у дома, а като най-голямото си щастие определи сцената и своята дъщеря.

Стратегически партньор на She’s the One e НДК.

She's the ONE се осъществява с подкрепата на DOVE, Филип Морис България, FREYWILLE, Marc O'Polo, Pixels, Bailey's.

Видео от събитието можете да гледате ТУК



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !