Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Петото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посещаемост

отпечатай новината

01.04.2019 14:26 | Видян 722 пъти

Петото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посещаемост

На 30.03 (събота) в 22:30 официално бе обявен финалът на Whisky, Rum & Wine, но много от гостите на фестивала останаха да разглеждат и дегустират  най-отбраните и луксозни брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина до полунощ.

Събитието бе официално открито на 29.03  в зала София от организатора на събитието – Петър Керемедчиев, както и от Н. Пр. посланика на Ирландия в България г-н Майкъл Форбс и Н. Пр. зам.– посланика на САЩ в България Джъстин Фридман. След приветствията към присъстващите гости, журналисти и почитатели на най-добрите спритни напитки бе даден стартът на изложбената част и програмата продължи с въздействащо изпълнение на традиционна шотландска гайда.

Майсторските и дегустационните класове, представени от бранд амбасадори, собственици на марките и експерти, отбелязаха висока посещаемост и след приключване на рамката от 60 минути лекторите продължаваха да разговарят с участниците и да обсъждат въпросите им свързани с историята, производството, марките, индустрията и културата на консумация.  

Любен Дилов-Син, както и бизнесменът Христо Сираков, като почитатели на спиртните напитки от най-висок клас също успяха да разгледат и коментират редки видове от луксозните брандове.

Официалният организатор на събитието Петър Керемедчиев сподели, че в това издание е представил над 45 бара с близо 500 редки слекеции на най-отбраните и лускозни брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина, но за следващото издание със сигурност ще помисли за разширяване на проекта, тъй като постигнатите резултати са дали сигурен знак, че събитието се нуждае от по-голям формат.

Можете да следите информацията, свързана с Whisky, Rum &  Wine на : http://whiskyrumwine.com/за-събитието

Снимки вижте ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !