Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава или Мерилин?

отпечатай новината

23.03.2009 11:03 | Видян 22259 пъти | Гласували 8

Преслава или Мерилин?

Частен самолет или „Астън Мартин”? Преслава или Мерилин? Вече не се налага да избирате – всичко това „съжителства” заедно в хармония и царски разкош в най-новото видео на певица №1 в България. Клипът е към песента „Червена точка” и се завърта днес по тв каналите. Това ще е хитът на идващото лято – в Син Сити вече го въртят по три – четири пъти на вечер.

Клипът е триумф на лукса и елегантността. В него любимката на публиката се вози на умопомрачителен „Астън Мартин”. Скъпото возило, очаровало легендарния Джеймс Бонд, впечатлило и родната прима и тя го включила в сегашния си проект. Присъстващи на снимачната площадка разкриха, че на няколко пъти надхвърлила допустимата скорост, без, разбира се, да поставя околните в опасност. Това станало, тъй като фотосите са правени на летище.

Папарак на светското списание СЛАВА успял да се промъкне на борда на частния самолет от клипа. Той хванал Преслава точно, когато запалва цигара. Вместо като други звезди да лицемерничи и да я захвърли, докато я снимат, а после да запали друга, тя направила еротичен жест с къс от секси марката цигари Merilyn. Според звездата тя нямала основание да се крие, защото, имиджът на бранда отговарял изцяло на нейните изисквания – елегантно допълнение към стила на една дама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !