Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хари и Меган си направиха Инстаграм профил

отпечатай новината

03.04.2019 11:37 | Видян 1336 пъти

Хари и Меган си направиха Инстаграм профил

Подобно на Кейт и Уилям, Меган и Хари си направиха общ Инстаграм профил. В него ще отразяват публичните си визити, новини за благотворителните си каузи и важни за тях моменти.

На кралските особи може да им е забранено да имат лични профили в социалните медии, но за сметка на това имат официални акаунти. Кейт и Уилям, принц Чарлз и Камила, както и цялата фамилия обединени в едно, са създали своите профили в Инстаграм. От вчера вече и Меган и Хари имат свой.

Казва се “sussexroyal” и минути след публикуването му доби стотици хиляди последователи.

Първата им публикация се състоеше от няколко снимки от публични визити и важни моменти за двойката. Описанието гласи: “Добре дошли в нашия официален Инстаграм профил. Нямаме търпение да споделим с вас нещата, които ни вдъхновяват, каузите, които подкрепяме, важните новини и нещата, на които си заслужава да обърнем внимание. Благодарим ви за подкрепата и добре дошли в @sussexroyal.” – Хари и Меган”.

Емблемата, която са избрали за себе си, е красива комбинация от първите букви на двамата. Това изглежда много подходящ и стилен избор за двойката, но никак не трябва да ни учудва – Меган преди се е занимавала любителски с калиграфия, така че най-вероятно това е повлияно от опита й в сферата. За фон са избрали кралско синьо, което допълва ефекта.

Уилям и Кейт, от техния Инстаграм, поздравиха по повода новата двойка. До този момент те деляха един акаунт, но понеже Хари и Меган се отделят от Кенсингтън палас, заслужиха и отделен профил в социалната медия.

В профила най-вероятно двамата няма да публикуват директно, а ще има хора, които са наети да отговарят за него. Такава е практиката с всички официални профили на кралското семейство, но може би Меган ще въведе нова традиция, както обича да прави.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !