Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Готвят филм за Бионсе, а тя готви нови песни

отпечатай новината

05.04.2019 09:47 | Видян 1339 пъти

Готвят филм за Бионсе, а тя готви нови песни

Снима се документален филм за Бионсе и изпълнението й на Коачела миналата година. Междувременно тя подготвя делукс албум с нови и стари песни.

Задават се два големи проекта, обвързани с Бионсе, посочват от Us weekly. Според няколко източници тя подготвя няколко нови песни, които смята да обедини в един голям делукс албум със селекция от най-известните й парчета. Това ще бъде първият й голям проект след Lemonade.

В допълнение на това Netflix снимат документален филм за нея и изпълнението й на фестивала Коачела миналата година. Тогава тя постигна рекорд с 26-те песни, които изпя – нещо, което никой друг изпълнител не е успявал да направи на фестивала.

На сцената от събитието се присъединиха и Мишел Уилямс и Кели Роуланд за мини събиране на групата им Destiny’s child. Освен това Бионсе имаше възможност да пее със съпруга си Jay-Z и сестра си Соланж Ноус.

Всичко това ще се пренесе на големия екран и скоро можем да очакваме трейлър за проекта. Това ще бъде третият филм за Бионсе след Beyoncé: Life Is But a Dream и The Story of Beyoncé.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !