Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Стефано Габана сподели снимка от рождения ден на Никол Божинова

отпечатай новината

04.04.2019 17:45 | Видян 3418 пъти

Стефано Габана сподели снимка от рождения ден на Никол Божинова

Известният моден дизайнер от дуото Dolce & Gabbana Стефано Габана публикува снимка на Николета Лозанова и дъщеря ѝ Никол Божинова.

Плеймейтката наскоро отпразнува подобаващо 7-ия рожден ден на дъщеря си с пищно парти в столичен клуб, а двете с Никол бяха облечени с рокли в еднакъв десен, но с различна кройка.

Тоалетите са на италианския бранд Dolce & Gabbana. Докато роклята на Николета бе с презрамки и вталена, а от кръста надолу бе клоширана, на малката Никол тоалетът бе с буфан ръкав и висока талия - модел типичен за детските рокли.

Преди дни Николета сподели серия кадри от рождения ден на Никол, преминал с огромна 4-етажна торта, екзотични животни и с песните на близначките Влади и Алекс. С приказната декорация Николета искала да покаже на дъщеря си, че чудесата не са мираж.

Тоалетите обаче не бяха единственото общо между двете дами - майка и дъщеря. Свикнали сме обичайно да виждаме Николета солиднo гримирана, но за 7-годишната Никол едва ли някой е очаквал подобно нещо. Върху детската ѝ кожа намесата бе значително по-малка, отколкото при майка ѝ, но все пак гримът бе забележим.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !