Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Валя Ахчиева се гласи за шеф на БНТ

отпечатай новината

05.04.2019 14:11 | Видян 1464 пъти

Валя Ахчиева се гласи за шеф на БНТ

Свалената от ефира на БНТ Валя Ахчиева няма никакво намерение да се предаде без бой, научи HotArena.

Ветеранката на националната телевизия, която в момента е в неплатен отпуск след скандала с предаването й „Открито” обаче не мечтае да се връща на екран, а е решила да сложи край на търчането по институции. Журналистката ще се цели нависоко – директно в шефското място на националната телевизия, писа „Уикенд”.

Ахчиева възнамерява се яви на конкурса за генерален директор на медията догодина, когато изтича договорът на сегашния шеф Коко Каменаров.

Затова и вече си прокарва пътечка – подготвяла си нужния набор от документи, започнала е да трескаво да пише нова концепция и най-важното – впрегнала е всичките си връзки, за да намери подходящ покровител. В коридорите на БНТ се шушука, че Ахчиева вече е на път да си осигури мощен гръб - този на влиятелен олигарх, близък до едно от лобитата на властта.

„Ахчиева няма да си остави магарето в калта, а и винаги е имала връзки в едрия бизнес. Покровителите й няма да я изоставят”, коментират завистливо колегите на поелата към висините на БНТ журналистка.

Самата Ахчиева е твърдо убедена, че има качества не само на топ разследващ репортер, но и на голям мениджър. „Работя в БНТ 30 години, знам кътните зъби на тази телевизия. Мога да се справя с всичко”, коментирала къдрокосата водеща пред колегите си. Хиперактивната дама била твърдо решена в БНТ да има повече разследваща журналистика, а не сериали и развлекателни игри.     

Телевизионерката с вечно учудено изражение обаче имала и личен мотив - нямала търпение да натрие носа на Коко Каменаров, който свали предаването й и й връчи предупреждение за уволнение.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !