Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Селин Дион тръгва на турне

отпечатай новината

05.04.2019 15:44 | Видян 1426 пъти

Селин Дион тръгва на турне

Селин Дион тръгва на турне из САЩ и Канада. Певицата обяви, че то стартира тази есен, като ще изнесе концерти в 50 града.

„Изключително съм благодарна на всички фенове, които посетиха шоуто ми в Лас Вегас през последните 16 години. Много съм развълнувана от възможността да създам изцяло нов спектакъл, който да представя на почитателите си не само в Северна Америка, но и по целия свят, както и от работата по предстоящия си албум, който ще излезе... по-късно тази година“, коментира изпълнителката.

Дион съобщи новината за „Courage world tour“ по време на събитие в Лос Анджелис. На него звездата се срещна със своите най-верни почитатели. Тогава бе прожектирано кратко видео, проследяващо последното шоу на певицата в Лас Вегас.

Последното турне на Селин Дион бе преди 10 години. Преди няколко дни тя навърши 51 години.

През годините звездата е печелила 5 награди Грами, две награди на Академията, седем Американски музикални награди. Тя е носителка на 20 награди Juno (Канада) и 40 отличия Félix Awards, които се присъждат от канадското дружество за колективно управление на правата.

През 2014 година Селин Дион е отличена с диамантена награда на Световните музикални награди. Тя се смята и за най-продавана изпълнителка на всички времена. Две години по-късно певицата получава специалната награда за изключителни постижения на Билборд – Icon Award.

Източник: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !