Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Почина фронтменът на Gravity Co

отпечатай новината

07.04.2019 10:27 | Видян 1870 пъти

Почина фронтменът на Gravity Co

Фронтменът на Gravity Co Явор Захариев е починал. Това съобщи bTV, като цитира близки на вокалиста. Той бе приет в "Пирогов" в изключително тежко състояние преди два дни, като въпреки упоритата борба на лекарите за живота му, усилията им не се увенчаха с успех. 

По-рано през деня стана ясно, че в столичното Четвърто РПУ е образувано досъдебно производство за телесна повреда на Захариев. Разследващите се надяваха, че ще могат да го разпитат, но музикантът така и не дойде в съзнание. 

„Благодаря на всички, които сте с нас и Явор, на всички, които се обаждате, които макар и мъничко мислите за него, написа във фейсбук сестра му Рая Крумова. - Това е един човек, който на мравката път прави. Да, може да има или имал слаби страни, но кой от нас няма, та ние сме хора. Моля тези, които го докараха до това състояние, да застанат пред огледалото и да си помислят те как биха изглеждали? Ако бяха на неговото място? Аз съм вярваща и знам, че бог ги е видял и бог ще съди. С теб съм и искам цялата ми сила да е в теб сега. Всички сме с теб“, пише още тя.

Другата сестра на Явор - Мария, която е в Испания, обяснява в коментар във фейсбук, че брат й в момента е в предизвикана изкуствена кома.

Вокалистът на групата Gravity Co беше открит в сряда по обяд окървавен и с множество травми на тавана на жилището си в столичния кв. „Лозенец“.

Явор Захариев е престоял часове сам на тавана, преди да бъде намерен от своите близки, които са повикали Спешна помощ. Фрактурата на носа и останалите травми по тялото му пък най-вероятно са следствие от падане. Освен външните наранявания певецът имал и вътрешни увреждания, които не са свързани с инцидента. От известно време Захариев имал и сериозни бъбречни проблеми.

В началото на миналата година вокалистът на Gravity Co призна пред медии, че 3 години е бил в комуна в Хърватия, където се е борил със своята наркотична зависимост.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !