Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Марк Джейкъбс се омъжи на пищна церемония в Ню Йорк

отпечатай новината

08.04.2019 10:54 | Видян 1410 пъти

Марк Джейкъбс се омъжи на пищна церемония в Ню Йорк

Дизайнерът Марк Джейкъбс каза заветното "да" на партньора си Чарли Дефранческо. Двамата вдигнаха пищна церемония в Ню Йорк в култовото заведение The Grill в Манхатън, а в дългия списък с гости присъстваха редица звезди от модната индустрия и шоубизнеса.

Наздравици за щастието на младоженците вдигна каймакът на модната гилдия, сред който блестяха Джиджи и Бела Хадид, Кейт Мос, Наоми Кембъл и Емили Ратайковски, заедно с главния редактор на „Вог“ Ана Уинтър. Допълнителен блясък на церемонията донесоха Рита Ора, Мая и Лил Ким. Гостите получиха дизайнерски писалки като подарък от партито.

55-годишният Джейкъбс и партньорът му – 37-годишния бивш модел, избраха да пристигнат на голямото празненство със стил и ретро Ролс Ройс. Марк Джекъбс заложи на черен блейзър и бяла калия на ревера, а Чарли се разходи до олтара със смокинг от зелено кадифе. Дизайнерът сподели снимка на златната си халка и иглата си за вратовръзка с пингвинче от оникс и диаманти, дело на Фабио Замбернарди. Към фотоса написа:

Пингвините имат само един партньор и се свързват с него за цял живот. Чудесен пример за вярност и преданост.
Същата, но на ревера, носеше и Дефранческо.

Модният гуру, чието състояние се оценява на над 100 милиона долара и моделът се запознаха през 2015 г. Двамата се сгодиха се миналия април. Предложението направи Джейкъбс в елитния ресторант Chipotle. За целта беше подготвил флашмоб с танцьори под звуците на класиката на Принс „Kiss“. "Иксах да го заведа на романтична вечеря за рождения му ден, но той отказа и заяви, че иска да отидем в „Chipotle“ както всяка година.

Знаех, че трябва да го попитам най-важния въпрос някъде, където няма да заподозре, че ще го направя и избрах този момент.

Организирах флашмоба и резултатът беше – голям успех", призна преди време дизайнерът.

Младоженците наскоро се преместиха от централен Манхатън в предградията на Ню Йорк. Поръчаха къща, дело на Франк Лойд Райт в Рий, провинция Уестчестър. „На 55 съм и ще се женя.

Това е една напълно нова глава в живота ми. Искам да заживея друг живот. Искам да го направя с хубава гледка и кучета, които тичат в двора разказа Марк Дейкъбс непосредствено преди сватбата.

Източник: Monitor
Снимка: hellomagazine.com








автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !