Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Любовницата на Безос подаде документи за развод веднага след разтрогването на брака му

отпечатай новината

08.04.2019 16:34 | Видян 1938 пъти

Любовницата на Безос подаде документи за развод веднага след разтрогването на брака му

Телевизионната водеща Лорън Санчес, която има връзка с Джеф Безос, подаде документи за развод, веднага след като беше разтрогнат неговия брак.

Съпругът на Санчес - Патрик Уайтсел, също подаде документи за край на съюза си със Санчес през уикенда. Двамата бяха женени 14 години.

Разводът на Джеф и Маккензи Безос беше оформен в четвъртък. Тя получава дял от Амазон, който се оценява на близо 36 милиарда долара. Това я прави третата най-богата жена в света, уточни Би Би Си.

Джеф и Маккензи Безос обявиха, че се развеждат през януари, малко преди сп. "Нешънъл инкуайърър" да напише, че той има връзка със Санчес.

Санчес е била спортна репортерка. Тя води новините по телевизия Фокс. Водила е и първия сезон на конкурса Мислиш си, че можеш да танцуваш.

Най-богатият човек в света Джеф Безос се споразумя със съпругата си Маккензи и тя ще получи рекордните 35 милиарда долара. Това е най-голямата сума, договаряна някога за разтрогване на брак. Според Форбс състоянието на Безос възлиза на 131 млрд долара.

Маккензи Безос съобщи още, че запазва 4% дял в Амазон - гигантът за онлайн търговия, който мъжът ѝ основа преди четвърт век. Тя няма да има участие във Вашингтон пост и в Блу ориджин - компанията за космически полети. Предишният най-скъп развод беше този на търговеца на произведения на изкуството Алек Уилдърстийн и съпругата му Джослин. През 1999 г. тя получи 3.4 млрд. долара.

Джеф Безос остава със 75% дял в Амазон, както и със своята част от дела от 16.3%, който двамата притежаваха преди уреждането на развода. Но Маккензи му прехвърля всичките си права за гласуване при управлението на фирмата.

Както е известно, тя е един от първите служители на Амазон и днес е автор на романи с две издадени книги. Тони Морисън ѝ преподава уроци по творческо писане в Принстън.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !