Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Десетки черни балони полетяха към небето при Явор

отпечатай новината

09.04.2019 10:01 | Видян 2019 пъти

Десетки черни балони полетяха към небето при Явор

Явор Захариев направи последния си „концерт“ снощи (7 април) в столичния клуб Терминал 1, където приятели, фенове и колеги се събраха на възпоменателна среща, организирана от сестрите на певеца.

В неделния следобед гласът на Явор зазвуча отново, но на запис, два дни след като напусна този свят. На 3 парил той бе открит от роднини в безпомощно състояние и локва кръв на тавана си. Веднага бе откаран в Пирогов в критично състояние.

Два дни медиците се бориха за живота му като го бяха поставили в изкуствена кома, но изгубиха битката. Явор съблече физическото си тяло и полетя дни преди да навърши 39 години. Столичният клуб се препълни с хора, които искаха да направят последен жест към него, а той присъстваше със снимка и името му изписано на сцената със свещи.

Част от присъстващите споделиха общите си спомени с певеца, като разказваха за човека явор, а не за звездата. „Добър човек, благороден. Виждате колко хора има тук и го обичат“, каза пред БГ Радио Мартин Михайлов, който беше и последния мениджър на Gravity Co., “виновникът” за повторното им събиране през февруари 2018-та.

„Аз много исках, и продължавам да искам, да бъде щастлив и спокоен. Много вярвах, че така ще се случи. Но този инцидент беше голяма изненада и вярвам, че наистина ще се разбере какво се е случило“, допълни Михайлов.

За финал десетки черни балони полетяха в небето право към Явор, а всички го изпратиха с дълъг аплауз на улицата пред клуба.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !