Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Алекс Петканова се фука с перфектна фигура

отпечатай новината

10.04.2019 11:51 | Видян 1815 пъти

Алекс Петканова се фука с перфектна фигура

Изминаха малко повече от 2 месеца, откакто Алекс Петканова роди, но по всичко личи, че бременността не е оставила никакви щети по хубавата й фигура.

Красавицата качи само 10-11 кила, които бързо свали, след естественото раждане. Малко след като момченцето й Габриел се появи на бял свят, тя вече демонстрираше перфектна фигура, която с всеки следващ ден става все по-секси.

Инфлуенсърката пусна фото в гръб със сина си, на което позира пред обектива на Дани Петканов в дома им. На кадъра Алекс е облечена в сладко костюмче, състоящо се от къси гащи и блузон, който тя беше навила нагоре до гърдите.

Талията на Петканова е отново фина, а краката й са добре оформени и по тях не се забелязва наличие на целулит или стрии.

Вероятно бързите и страхотни резултати се дължат на добър ген, тъй като моделката не скри, че по време на бременността си е хапвала каквото й се е ядяло без да брои калории или да избягва вредни храни.

И докато дамите се стягат от наедряването през зимата, то Алекс премина през раждане и въпреки това вече е готова да покорява плажовете през лятото без никакви притеснения за вида на тялото си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !