Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бони записва нови песни

отпечатай новината

23.03.2009 15:45 | Видян 11968 пъти | Гласували 5

Бони записва нови песни

Преди броени дни Бони спечели един от призовете на церемонията по връчването на Любовните музикални награди за 2008-ма година. След като песента “Клада от страст” бе отличена с наградата “Вечна балада”, певицата ще изкуши феновете с нова балада.

Музикалното предложение на хитовата изпълнителка, която е и автор на музиката носи заглавието “Страхливци”. Мелодичната балада разкрива широкия диапазон и богат тембър на Бони, но ще зантригува меломаните и с интересен речитатив. Бони, която подбира песни за нов самостоятелен албум е готова и с още една нова песен, този път по-бърза и динамична. “Онази лудата” дава сериозна заявка да се превърне в поредния хит на певицата, доказала своя безпогрешен музикален нюх.

Бони обмисля да заснеме нов видеоклип, чиято реализация ще стане факт, след появата на дългоочаквания й клип – “Сладък грях”. Темпераментната изпълнителка ще очарова зрителите с интересни кадри и визия в новия си видеоклип. Бони за пореден път разкрива своята артистичност, която доказа и с участието си в нашумелия български филм “Маймуни през зимата”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !