Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кобилкина бяга от България

отпечатай новината

11.04.2019 12:20 | Видян 1151 пъти

 Кобилкина бяга от България

Сексоложката Наталия Кобилкина се премести в Гърция, при мъжа си, научи HotArena.

Култовата брюнетка, която се прочу със съветите си относно интимния живот на мъжете и жените, прецени, че е по-добре да гледа бебето си в Гърция.

Семейството на Кобилкина вече си събра багажа и напусна София, за да заживее в Атина. Според Наталия, в Гърция ще й бъде по-спокойно, а и съпругът й няма да тича между двете държави непрекъснато, пише „България днес”.

Устатата рускиня държи детето й да израсне в стабилна семейна среда, каквато явно няма у нас. Още от първите дни, в които се премести в южната ни съседка, Наталия се зае с трудната задача да открие бавачка за малкия Филип.

Бебето се роди преди два месеца и има постоянна нужда от наблюдение, а майка му е заета с различни ангажименти. Наталия продължава да жъне успехи със семинарите си и ще отскача до България поне за 1–2 дни в месеца.

Малко преди да отпраши за Гърция, Наталия направи и задължителната погача. Тя дори събра приятелки и за първи път показа своя бебок.

"Приятелките пожелаха много хубави неща на Филип. Аз на моя син желая да има много добро, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята подкрепа и любов. Казвам му, че вселената е прекрасна, хората са добри и навсякъде има чудеса. Но знам, че думите нямат голямо значение", каза Наталия след погачата на Филип.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !