Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Валери Йорданов: Получих прякора Българския Хорейшио

отпечатай новината

13.04.2019 09:21 | Видян 1470 пъти

 Валери Йорданов: Получих прякора Българския Хорейшио

Актьорът Валери Йорданов получи интересен прякор покрай участието си в криминалния сериал „Дяволското гърло“. Откакто се подвизава на екран в ролята на Манол Попнеделчев-Попето, на него му се налага да се обръща и на прозвището Българския Хорейшио.

„Искам да похваля сценария – всички герои са много интересни и разнообразни. Беше много трудно, но и много хубаво. Героят ми Попето е бивш член на силова групировка.

За мен ролята беше много интересна, защото съм израснал в тези години и имам преки наблюдения върху този период. Не ми беше трудно, защото познавам начина на мислене на хората като моя герой. По отношение на сценария и на бъдещето на моя образ в сериала ще кажа следното - може и аз да съм убиецът, а може и да съм жертвата“, сподели още Йорданов пред Нова тв.

„Тъй като самият аз участвах в изграждането на образа на Попето, искам да похваля Валери Йорданов, за това, че се превъплъщава майсторски в ролята си. Даже преди да влезем в студиото му разказах, че има колеги в полицията, които вече се идентифицират с него.

Определено е на мода“, разказа и криминалният психолог Росен Йорднов, с който членове от екипа на „Дяволското гърло“ често се консултират.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !