Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Брад и Анджелина официално са свободни

отпечатай новината

15.04.2019 15:50 | Видян 1442 пъти

Брад и Анджелина официално са свободни

Анджелина Джоли и Брад Пит официално са свободни, но все още не са официално разведени.

През септември 2016 г. 43-годишната актриса подаде молба за развода си с 55-годишния Пит след двегодишен брак.

Съдия в Лос Анджелис е издал документ, който удостоверява, че двамата са свободни по смисъла на закона, въпреки че разводът все още не е финализиран. Джоли и Пит все още не са коментирали новината.

Анджелина и Брад бяха заедно повече от 10 години. В момента двамата водят битка за родителските права на децата си - 17-годишния Мадокс, 15-годишния Пакс, 14-годишната Захара, 12-годишната Шайло и 10-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Миналата година те постигнаха временно споразумение.

Тогава източници, близки до двойката коментираха пред американски медии, че Джоли е доволна, че са преминали в следващ етап за доброто на семейството. Пит обаче не намирал ситуацията за перфектна, защото това било временно споразумение и за да се постигне постоянно такова, трябва да се извърви още дълъг път.

"Брад се надява, че най-лошото вече зад тях и могат да загърбят болезненото минало", коментира друг източник. "Той знае, че дългосрочно за децата е най-добре да имат и майка, и баща. Той може да продължи напред и да се опита да бъде стабилен и да оказва постоянно положително влияние в живота им."

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !