Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Горещо стана на 5

отпечатай новината

24.03.2009 10:45 | Видян 6836 пъти | Гласували 1

Горещо стана на 5

Венета Райкова посрещна множество випгости в клуб Black Label. Водещата отпразнува петия рожден ден на предаването си „Горещо“. Въпреки че роди преди около месец, блондинката изглеждаше наистина зашеметяващо.

Интригуващо беше пристигането на Кеворк Кеворкян, който бе придружен от Ирина Флорин. Те прекараха почти цялата вечер заедно. Манекенката Жасмина, станала известна като асистентка в „Сделка или не“, дойде с видимо заможен господин, с когото не се свенеше да интимничи. Певицата Бони също не беше сама – придружаваше я чаровен непознат мъж. Христо Сираков, разбира се, беше с половинката си Зара. Явно любовта им не стихва, защото цяла вечер той не спря да разхожда ръцете си по тялото на ексбрадърката.

Не липсваха и издънки. Тризначките Вяра, Надежда и Любов се натресоха на събитието без покани. След като организаторите не успяха да ги отпратят, те разговаряха лично с Венета. От учтивост тя разреши на момичетата да останат.

Снимки и подробности от партито, както и единствения коментар на Венета Райкова за живота й след раждането на Патрик, четете в новия брой на сп. СЛАВА.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !