Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Иво Аръков влиза в турски сериал

отпечатай новината

18.04.2019 13:23 | Видян 1965 пъти

 Иво Аръков влиза в турски сериал

Актьроът Иво Аръков пробива в турското кино. Звездата от „Скъпи наследници” и „Фамилията” изненадващо се оказа с главна роля в турски сериал.

Бившето гадже на Мика Стоичкова става част от новия турски екшън „Сблъсък”. Очаква се лентата да се завърти скоро и у нас, а партньори на Аръков ще бъдат не други, а Онур Сайлак от „Гордата Аси” и суперзвездата на турското кино Къванч Татлату.

Аръков се появява към 17-ти епизод от сериала и влиза в ролята на шеф на руската мафия. Той ще е лидер на бандюгите, израснал по затворите, умен и много хитър. Къванч от своя страна влиза в ролята на шеф на отдела „Борба с организираната престъпност”. И именно той ще партнира в голяма част от сцените с българския актьор.

Първоначално ролята на Аръков трябвало да бъде малка, но след като видели работата му пред камерите, режисьора и сценаристите решили доста да я разширят. Така нашенецът се превръща в един от централните персонажи в историята и ще прекара на снимките доста по-дълго, пише „България днес”.

Междувременно стана ясно, че той определено си прекарва страхотно в Турция. Аръков дори сподели снимки от храма „Света София” и стих на песен на туркинята Зухал Олджай.

Освен с Къванч, актьорът се е сработил  успешно и с Онур Сайлак, а двамата са пренесли професионалното си приятелство и в живота. Те често могат да бъдат видени да се забавляват из местни клубове или из града.

„Да му е честито на Иво, че и на нас! Изглежда добре, сменил е „мармаладения” облик с „пичовски”, кефят се фенки на актьора в социалните мрежи.

Това наистина е изключителен пробив за актьора, тъй като турските продукции са на световно ниво и вратите, които отваря турското кино са големи.
Още повече, че сериалите с участието на Къванч са едни от най-гледаните в Турция, Русия, България и други европейски държави.

На родния екран Аръков продължава да се изявява основно с ролята си на водещ в „Мармалад”. След пробива му в Турция обаче и успехът му със „Скъпи наследници” и „Фамилията”, много е възможно да го видим и в други проекти в южната ни съседка.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !