Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бионсе отново изненада- пусна неочакван албум

отпечатай новината

18.04.2019 14:56 | Видян 1395 пъти

Бионсе отново изненада- пусна неочакван албум

Бионсе отново заложи на елемента на изненадата като без никакво предупреждение пусна албум точно преди премиерата на документалния й филм „Homecoming“, която ще се състои днес в Netflix.

Шоколадовата принцеса зарадва феновете си с едноименната лайв тава, която включва живите й изпълнения от паметното й участие на фестивала Коачела миналата година. Сред акцентите в 40-те трака на албума са кавър на „Before I Let Go“, песен от 1981 г. на Франки Бевърли и Мейз, която звучи във финалните надписи на „Homecoming“, както и материал от първия им съвместен албума със съпруга й Джей Зи през 2018-та, озаглавен като дуетът им The Carters. Точно този албум излезе по-същият начин – без никакво предупреждение или намек, че се работи по подобен проект. Явно маркетинг планът е сработил добре, за да предприеме и сега подобна стъпка.

Документалната лента „Homecoming“ включва кадри на Бионсе, която се подготвя за Коачела - голямото й завръщане след раждането на близнаците Руми и Сър. Не липсват и лични записи от живота на семейството в техния дом.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !