Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

На горния рафт стартира на връх Цветница

отпечатай новината

18.04.2019 16:37 | Видян 973 пъти

На горния рафт стартира на връх Цветница

38 участници ще развихрят въображението си на връх Цветница Нежна и деликатна, Соня Кисова е графичен дизайнер. Тя е автор, който експериментира с техники, с материали, с цветове, но резултатът винаги са романтични, стилни и изключително елегантни бижута.

„Да творя разни неща винаги е било част от мен.” – споделя Соня и допълва: „Вече бях започнала да изработвам бижута от мъниста, когато открих курса за приложна бижутерия. Исках да подобря уменията си. Бях си поставила за цел бижутата, които изработвам, да изглеждат професионално. Така открих нови техники за създаване на бижута, което провокира и нови идеи.”

Над своите бижута дизайнерката работи вече седем години. Поли Сергеева е архитект по образование, но бързо се превръща в любимка на ценителите на бижута. Изчистените линии и цветно многообразие винаги са предизвиквали любопитство у посетителите на Базара за бижута и аксесоари „На горния рафт“. Ася Петрова е още един от авторите на изящни бижута, които ще вземат участие в базар „На горния рафт”.

Тя е отговорна, внимателна и скромна и умее винаги да изненадва с разнопосочни търсения и идеи. Пролетта за нея е плодотворна и я провокира да покаже първата част от една напълно нова колекция – „Космос“. Основната тема при нея е светлината и начинът, по който си взаимодейства с материята и изгражда цветовете.

„Започнах да правя бижута за себе си. Винаги съм обичала изкуството, но наистина всичко започна с чифт обеци. Според мен е смело решение да правиш това, което обичаш. За мен като човек, беше необходимо да бъда смела, за да се пречупя и започна да представям себе си и бижутата си.” – споделя Ася.

Четвъртото поредно издание ще се проведе на 20 и 21 април 2019-а година в Централен военен клуб, град София. Красотата, настроението и емоцията, които носи ръчното творчество са посветени на най-красивия християнски празник – Цветница. Богата селекция от познати и нови творци, ще разгърнат своето въображение. 38 участници ще гарантират пъстроцветие, отдаденост, прецизна изработка и идеи. Голяма част от изложителите ще представят новите си пролетни колекции за първи път на базара.

В рамките на традиционното събитие за авторски бижута, своите творения ще представят още Надя Крумова, Цветан Панайотов, Надежда Желязкова, която работи с плетива, Гергана Труканова, създателката на Miche - Владислава Предова и Златина Гочева. „На горния рафт” посетителите ще открият не само вдъхновение и достигнати мечти, но и осъществени цели, модерно звучене, неповторимост, изпипана изработка, характер и талант.

Очакваме ви между 10 и 19 часа, за да кажем "да" на пролетта и, за да добавим специални моменти към забързаното ежедневие! Нека изживеем два дни, изпълнени с усмивки, настроение и слънчеви срещи! Базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт” Пролетно издание – 20 и 21 Април, 10:00 – 19:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !