Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джейсън Момоа смени визията

отпечатай новината

19.04.2019 12:38 | Видян 1362 пъти

Джейсън Момоа смени визията

Джейсън Момоа махна брадата си, с която е запомнен в множество роли в продължение на последните 7 години. Засне целия процес пред камера и обясни защо го прави.

Бихме си помислили, че страничен ефект от края на Игра на тронове е, че актьорите, които са имали бради години наред, решават да я премахнат изведнъж. Първи беше Кит Харингтън, а сега и Джейсън Момоа, но той го направи с много по-различна цел.

В 4-минутното видео, на което виждаме как актьорът бръсне брадата си, той обяснява точната причина. Иска да привлече внимание върху истински важното нещо за него – спасяването на планетата.

Затова и избра да го направи точно сега, малко преди Деня на Земята. Той съветва да спрем да използваме бутилки от пластмаса, защото те замърсяват природата, а вместо това да се насочим към специални кенчета, които напълно се рециклират за 60 дни.

През цялото видео виждаме Джейсън на красиво място из природата, но за съжаление замърсено. Точно така той се опитва да предизвика реакция в хората.

Така Момоа си каза сбогом с героите на Аквамен, Дрого, Деклан и Баба Вос за добра кауза и го поздравяваме за решението му. А до колкото до крайния резултат – макар и да сме сигурни, че брадата ще ни липсва, дори така Джейсън ни харесва.

Вижте го във видеото.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !