Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Заради сложния характер на Меган: Напуска и пилотът на кралското семейство

отпечатай новината

19.04.2019 13:24 | Видян 1738 пъти

Заради сложния характер на Меган: Напуска и пилотът на кралското семейство

Пилотът на кралското семейство на Великобритания напуснал работа, тъй като не искал да прави редовни полети за да носи закуската на херцогинята на Съсекс, съобщава източник пред Radar Online.

Пилотът е работил за кралското семейство от няколко години, но се уморил от постоянните полети заради Маркъл. Източникът добавил пред изданието, че пилотът е третиран като „летяща доставка за храна“.

В момента му търсят заместник и според съобщението за обява на работата, публикувано в отдел „Кралско семейство“, заплатата е 105 хиляди долара годишно.

От човека, който ще заеме длъжността се изискват следните умения: Планиране и изпълнение на полети на кралския хеликоптер, изпълнения на кралски семейни задачи и други административни задачи.

Напусналият пилот е четвъртият придворен, който си тръгна от кралски пост, поради сложния характер на Меган Маркъл. Сред служителите, които се отказват от работа е Саманта Коен, която именно помогна на Меган в първите й стъпки като годеница, а по-късно и като съпруга на принц Хари.

Коен е била 17 години в двореца, но е решила да си тръгне след раждането на бебето. Още една служителка не издържала на напрежението и изискванията на бившата актриса и също се отказа от поста си.

След сватбата Хари специално инструктирал персонала да прави всичко, което Меган поиска. Неговата баба обаче не е доволна от разточителното поведение на новия член на кралското семейство и имат доста разнопосочни виждания и по възпитанието на чаканото бебе. През април кралицата на Великобритания Елизабет Втора забрани на Меган да носи бижута от колекцията ѝ.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !