Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Цеци Красимирова вдига сватба в ренесансов дворец

отпечатай новината

19.04.2019 16:42 | Видян 2430 пъти

Цеци Красимирова вдига сватба в ренесансов дворец

Сватба в ренесансов дворец от 19 век готвят Цеци Красимирова и бъдещият й съпруг Майкъл Струмейтис, пише trafficnews.bg. Tе са избрали за специалния ден на 12 май дворецът Finca Mas Solers - едно от най-добрите места в света, където да си кажете заветото "ДА".

Кумове на бохемското семейство ще бъдат собственичката на салони Магама - Вили Боршукова и нейният съпруг Тони Тодоров.

Дрескодът на тържественото събитие ще бъде дълги бални рокли за дамите и костюми за господата. До момента, за голяма част от тоалетите на Цеци се грижи топ стилистът Стоян Апостолов - Стоянски, но дали и сватбената рокля на българската модна икона ще бъде негово дело, все още не е известно. Платът за сватбения тоалет е доставен от Индия, специално за случая.

Припомняме, че преди няколко дни, Цеци Красимирова се забавлява като за последно и събра близки приятелки в столично заведение за своето моминско парти. Всяка от тях имаше украса на ръката си, предвещаваща наближаващата сватба.

Известен сред вип персоните в Испания и по света, ренесансовият дворец Finca Mas Solers предлага една наистина уникална обстановка. Дворецът се намира на 30 минути от Барселона и на 5 минути от Ситгес. Големи и елегантни стаи, омайни градини и открити пространства за церемонията превръщат всяка сватба в сбъдната мечта, а за гостите - незабравимо изживяване.

Входът на имението Finca Mas Solers впечатлява с красиви фонтани, а в близост до тях са разположени едни от най-емблематичните пространства на имота - арките.

Елегантни градини и стогодишна маслинова горичка придават още повече романтика на вълшебното място.

Снимки на двореца вижте ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !