Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лени Кравиц пристига с дебютантка на концерта в София

отпечатай новината

23.04.2019 15:28 | Видян 1055 пъти

Лени Кравиц пристига с дебютантка на концерта в София

Абсолютната дебютантка Annahstasia, която пусна първия си краткосвирещ албум Sacred Bull едва преди месец, е спечелила експертното ухо на един от най-големите живи музиканти Лени Кравиц. До толкова, че авторът на „I Belong To You” и „Fly Away” я взе на световното си турне за представянето на новия си албум Rаise Vibration. За истинска радост на родните ценители Лени ще направи спирка и у нас, на 4 май в Арена Армеец в София, по покана на София Мюзик Ентърпрайсиз.

Още от старта на кариерата си 23-годишната Annahstasia не може да бъде вкарана в никакви стилови рамки (същият проблем музикалните критици изпитваха и със самия Кравиц в началото на неговия професионален път, когато често чува: „Твърд е бял за черна музика и твърде черен за бяла“ както и „Това, което прави не е нито поп нито рок. Какво е?“).

Тя се занимава не само с музика в различни стилове, но и с всякакъв вид творческа себеизява. Сама за себе си казва: „Аз съм ексцентрична и съм нигерийка и моята лична революция показва, че първите две не се изключват взаимно“ и „Мога да пея само това, в което вярвам и мога да пресъздавам само това, което виждам в главата си. В нея няма място да съм някоя друга“. Звучи толкова близко до самия Лени Кравиц.

Каква химия ще си предадат на сцената двамата и защо световноизвестният Кравиц подава ръка на дебютантка, която дори не е имала време да докаже таланта си, българските ценители ще видят на 4 май в зала Арена Армеец.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !