Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Имената, отхвърлени от Даяна, но харесвани от Меган

отпечатай новината

24.04.2019 17:10 | Видян 2236 пъти

Имената, отхвърлени от Даяна, но харесвани от Меган

Броени дни до появата на новото кралско бебе, спекулациите на Острова за пола му и как ще бъде кръстено, се увеличават. Фенове на Меган и Хари залагат къде ще се роди бебето и какво име ще му дадат.

Според британските медии, покойната принцеса Даяна е отхвърлила две имена за синовете си, които сега херцогинята на Съсекс обожава и нищо чудно да избере едно от тях. Това означава ли, че тя ще роди момче?

Андрю Мортън пише в книгата за принцеса Даяна, че тя не харесвала Артур и Алберт, но била поставена пред свършен факт и тези имена присъстват в следващите имена на синовете ѝ. Така Хари всъщност е Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, а брат му – Уилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор.

Точно както на Хенри казват Хари, така и първото име на Меган е друго. Тя всъщност е Рейчъл Меган Маркъл, но като актриса започнала да се представя с второто си име.

Според залозите, вероятността детето на херцогът и херцогинята на Съсекс да се казва Албърт е 12/1, а Артур – 16:1.

Междувременно таблоидите съобщиха, че името на Меган е влязло в английския речник като сленг. Вече думата „meghanmarkle“ ще се използва като глагол, означаващ „да се банне“ или да се прекрати общуването с някого.

Авторите на един от новите речници посочват и пример: „Тя „меганмаркна“ приятелите си, когато стана известна“ или казано по-просто – тя игнорира приятелите си.

Много британци смятат, че най-новия сленг е подигравка с кралското семейство.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !