Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Стартира новият сезон на F1

отпечатай новината

24.03.2009 16:07 | Видян 2784 пъти | Гласували 1

Стартира новият сезон на F1

Тази събота и неделя, 28 и 29 март, съответно в 08:00 и 08:30 часа, bTV ще излъчи пряко квалификациите и състезанието за началото на новия сезон на Формула 1. Най-високотехнологичния и скъп автомобилен спорт стартира сезон 2009 на пистата Албърт Парк в Мелбърн, Австралия. 

Студиото на предаването, което тази година е с обновен декор, ще се води от Алекси Сокачев, а топ експертите Иван Тенчев и Момчил Манчев отново ще коментират състезанието на живо. Тази година и гост коментатори ще следят за зрителите новия сезон на Формула 1.  

През сезон 2009 всички инженери и отбори са поставени в най-тежката среда за последните 25 години. Началото на сезона бележи най-сериозните промени в техническите правилници, приети в резултат на световната финансова криза и ограничените спонсорски бюджети.

Тази година зрителите ще имат много повече вътрешна информация и ще могат да усетят състезанието още по-добре чрез голямо разнообразие от видеоматериали, много повече кадри от борда на самите автомобили и най-любимата опция на повечето истински фенове – радио включванията. Според коментаторите и любителите на Формула 1 по цял свят предстои един от най-интересните сезони в историята на състезанието.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !