Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Биляна Петринска роди на 44

отпечатай новината

29.04.2019 12:08 | Видян 2268 пъти

Биляна Петринска роди на 44

Актрисата Биляна Петринска стана майка на 44 години. Чаровната звезда призна, че не изключва възможността да стане майка още един път поне.

Малкият Адриан, плод на връзката й от шефа от Столичен автотранспорт Стилиян Манолов, е кръстен на римски император, пише България днес.

Двойката за първи път афишира отношенията си на наградите Икар тази година. Биляна докрай криеше от близки и приятели, че очаква дете и е с Манолов.

Бременността на Биляна минала много леко и безпроблемно, а актрисата сияела от щастие. Неин колега, след като я видял с бебето дори възкликнал „Петринска, зарежи това „изкуство” и прави деца, моля те!”

„Ако е рекъл Господ, ще имам още, не съм се фиксирала и не съм броила дните, когато забременях първия път. Просто се случи. Бях абсолютно спокойна. Това е важно условие. Бях обгрижвана и много обичана”, разказва Биляна.

Актрисата решила, че 44 е идеалната възраст за майчинство, защото чак тогава срещнала подходящия човек. Преди това все попадала на неправилни хора.

Стилиян бил единственият, който не искал да я променя и да се кичи с нея като трофей. „Това е най-прекрасният мъж, когото познавам. Понася цялата ми лудост и ангажименти в професията.

Не бих могла да си представя по-силно усещане за свобода. Спокойна съм, че синът ни ще има такъв пример пред себе си—да бъде джентълмен, кавалер, смел, умен и отговорен мъж”, споделя още Биляна.

Двамата се запознали благодарение на общ познат чрез социалните мрежи.

Известно време просто си писали, но се оказало, че споделят едни и същи възгледи. Двамата били толкова щастливи, че се намерили и скоро се събрали. Те смятат, че любовта не се нуждае от подписи пред мирови съдия, поради което и решили, че няма да се женят.

За Петринска е най-важно, че е обичана, че любимият й я чака с домашно приготвена вечеря и чаша вино след нейно представление.

Бременната актриса играеше в седем хитови постановки на Народния театър, но не се отказа от нито една роля.

Само през последния месец се наложило да й бъде намерен заместник.

Два месеца след раждането на малкия Адриана, Биляна се върна на сцената. Тя дори ходела на репетиции и на представления с малкия на ръце, като го кърмела зад кулисите.

Бебешокът обикновено е гледан от баби, колежки или бавачки, докато майка му е заета, а междувременно е стъпвал дори на международна сцена, покрай служебен ангажимент на майка му във Виена.

Тя играла в прочутата зала Музикферайн, където била по покана на Йордан Камджалов и така Адриан от малък пътешества с майка си.

Затова и със Стилиян планират да му разпръснат пъпа на много страни, свързани с изкуството.

„Реших, където пътуваме, заедно на хубави и красиви места да оставям по малка част. А той като порасне после ще си избере сам”, казва актрисата, която се надява синът им да наследи любовта на родителите си към изкуството.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !