Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Стана Катич снима Забравена в София на фона на гайди

отпечатай новината

30.04.2019 09:31 | Видян 987 пъти

Изкачваш Витоша за да заснемеш сцена за сериала „Забравена“, където се подвизаваш със значка на агента от ФБР Емили Бърн. През цялото време „тормозиш“ екипа с мелодии на гайди, докато похапваш баница. Това не е история от някой роден талант, а на световната звезда Стана Катич. Това разказа самата тя пред „Монитор“ на сета на хитовия сериал на AXN, който се завръща с втори сезон на 15 май от 21 ч.

Освен че получи шанса да види една сцена в аванс, „Монитор“ успя да разгледа и костюмите на героите за втори сезон. Те са по-тъмни в сравнение с тези за първи, но по всичко личи, че ни очакват по-бляскави епизоди. Всеки от главните попълнения в каста до някаква степен претърпява промяна. Така, например, Алис (Кара Тиоболд) вече не е домакиня и в гардероба й се забелязват работни тоалети.

Що се отнася до сюжета - след като проследява и убива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот. Това се оказва трудна задача, тъй като не може да се отърси от пропитото с физически и психически тормоз в продължение на шест години минало. Бърн привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история полицейския следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен

Емили ще рискува всичко в името на истината. Всичко това отново е изцяло заснето в София и околностите, с изключение на две серии със сцени от Молдова.

Докато ни разказват за работата си по „Забравена“, Катич и целият екип на терен правят пауза, за да се подсилят с баница. Оказа се, че традиционното ни ястие оглавява списъка с предпочитания на актьорския състав на драматичния трилър.

„На снимачната площадка баницата е най-любимото ни нещо. Една вечер не успях да заспя и до 5: 30 ч. сутринта обикалях магазините, за да намеря откъде да си купя. Това е най-вкусното нещо“, категоричен е Патрик Хюсингер, който влиза в ролята на Ник – съпругът на Емили, който се жени повторно, след „смъртта й“. Той е голям почитател и на българската история, която сравнява със сценария на „Игра на тронове“, като е силно впечатлен от епичната битка при село Ключ. Патрик разполага с още една българска връзка – сестра му е омъжена за мъж от Варна от десетилетие и след като опознава страната ни, актьорът съжалява, че не е идвал преди с тях на екскурзия.

Катич, Хюсингер и компания работят с общо 130 българи за снимките на „Забравена“. Всички много се сближават и обикалянето по ресторанти и барове става неизбежна част от графика. Любимото им занимание обаче е посещаването на Escape Room (б. а. - стаи със загадки) . "Българският екип е невероятен и се чувстваме много щастливи , че сме с толкова опитна група. Всички са страхотни. Тук имате и добри хотели, ресторанти… Като цяло е едно прекрасно място", коментират те.   

Стана се радва много и на природата ни. „Често ходя да се катеря и да опознавам разни места. Ходила съм до Белоградчик, на Мальовица, на други места около Рила, Витоша, на язовир  Искър… Често ходя на езда в околностите”, разказа ни още тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !