Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мадона излиза с холограми на наградите на Billboard

отпечатай новината

30.04.2019 09:46 | Видян 1355 пъти

Мадона излиза с холограми на наградите на Billboard

Мадона се готви да пее в присъствието на холограми в рамките на иновативно шоу на предстоящата церемония по раздаването на музикалните награди на сп. Billboard.

Изпълнителката Material Girl ще се качи на сцената в Лас Вегас на 2 май. Спектакълът й ще включва холограмни изображения, тъй като целта е тя да попадне в света на виртуалната реалност.

Изпълненията й ще са сред най-амбициозните, правени някога на живо по телевизията, и е възможно някои неща да се объркат

каза източник, цитиран от Sun. “Ще са нужни подбиране на подходящия момент и позициониране, за да може Мадона да взаимодейства с компютърните изображения. В противен случай нещата няма да се получат. Тя вече пристигна в Лас Вегас и взе участие в репетиции", допълни той.

Певицата наскоро пусна сингъла Medellin от предстоящия си албум "Madame X".

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !