Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Славена Вътова си измислила аферата с Бербатов

отпечатай новината

03.05.2019 12:50 | Видян 2624 пъти

Славена Вътова си измислила аферата с Бербатов

Носителката на приза Мис България 2006 Славена Вътова сама пускала слуховете за мнимата си афера с футболиста Димитър Бербатов.

Връзка между тях няма, но новоизлюпената водеща имала интерес да подклажда твърденията, за да дразни мъжа си. Бракът на Вътова и бизнесмена Юлиан Цолов е пред разпад. Напоследък брокерът срещал финансови затруднения след поредица от неуспешни инвестиции, което се отразило и на отношенията им.

Красавицата не се чувствала достатъчно обаятелна в очите му, нито се радвала на вниманието му и се опасявала, че може да го загуби. Ето защо прибягнала до евтини трикове, целейки да провокира ревност у него, пише Галерия.

Докато той не започне отново да задоволява капризите й, чаровницата смятала непрестанно да се замесва в интриги. Самата тя ставала все по-фриволна в поведението си в Инстаграм. В момента стратегията й включва провокативни пози, разголени прелести и палави физиономии.

Всичко това отново с цел да предизвика реакция у съпруга си. Моделката винаги имала комплекс, че не е реализирана професионално, което допълнително подклаждало раздора във връзката й. Цолов е непрекъснато ангажиран с проектите си, а тя скучае и се чувства зависима от благоразположението му.

Благодарение на изявите в родния тв ефир, все пак успяла да повиши самочувствието си. Това е работа, за която мечтае отдавна след провалените си опити в други медии. Тактиката й спрямо Цолов обаче надали ще даде плодове, а напротив – по-вероятно е той да й посочи вратата на семейното им жилище във ВИП комплекса до Интерпред. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !