Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ди Каприо и Пит с най-ниски хонорари в А-листата на Холивуд

отпечатай новината

03.05.2019 11:04 | Видян 1348 пъти

Ди Каприо и Пит с най-ниски хонорари в А-листата на Холивуд

С едни от най-ниските хонорари сред холивудските асове ще се разпишат тази година Леонардо ди Каприо и Брад Пит, които ще тестват химията си пред камера за деветия авторски филм на Куентин Тарантино. За Имало едно време в Холивуд те ще получат по 10 милиона долара, което е значително по-малко от това, с което ще могат да се похвалят другите им колеги за игра в главна роля.

Определени като едни от „кралските особи“ на Меката на американското кино от сп. Variety, за Ди Каприо и Пит това са доста ниски хонорари, като стойността им е за сметка на възможността да работят с прочутия режисьор. За това говори и фактът, че звездата от „Титаник“ се съгласява на 50% по-нисък хонорар от предвиденото за Имало едно време в Холивуд само заради опцията да се стикова с автора на Криминале.

За сравнение

за Вълкът от Уолстрийт актьорът получава финансова инжекция в размер на 25 милиона долара. Хонорар в размер на 10 милиона пък Брад Пит получава още през 2001 г. за първия Бандата на Оушън, като оттогава досега сумата следва да се е увеличила поне двойно за участие в главна роля.

Двойно повече от Пит и Ди Каприо пък ще получи бившият кечист, преквалифицирал се в актьор, Дуейн Джонсън - Скалата за участието си в спин-офа на Бързи и яростни - Хобс и Шоу. Мускулестият актьор ще добави към сметката си 20 милиона долара за високоскоростната лента. Неговият партньор на големия екран – Джейсън Стейтъм, който също е позициониран в главна роля, ще получи с 35% по-малко възнаграждение за същото заглавие.

Според експерти това се дължи на успеха, който Скалата постигна с участието си в озвучаването на анимацията Смелата Ваяна и римейка на Джуманджи. Идрис Елба, който има второстепенна роля в Хобс и Шоу ще гушне хонорар в размер на 8 милиона долара.

Малко повече от това пък си заслужи Робърт Дауни-Джуниър, за да се появи в не повече от пет сцени в новия Спайдърмен на Марвел. Срещу 20 милиона долара актьорът се е подписал и за участието си в главната роля в Пътешествието на д-р Дулитъл.

Райън Рейнолдс и Уил Смит пък се нареждат сред най-високоплатените актьори в Холивуд за тази година. Според данни на Variety, екранният Дедпул ще получи 27 милиона долара за филма Six Underground, режисиран от автора на Трансформърс Майкъл Бей.

С впечатляващите 35 милиона долара само за един проект се разписва пък Уил Смит. Хонорарът е за участието му в продължението на Ярко, като според мнозина цифрата е шокиращо голяма и заради масовото неодобрение на критиците на първия филм в поредицата. Нещо повече, тази година Смит ще си спечели и допълнителни 17 милиона долара от Лоши момчета 3.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !