Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Жената на Румен Рончев: Мегз е алчна, пропаднала жена

отпечатай новината

03.05.2019 17:54 | Видян 4145 пъти

Жената на Румен Рончев: Мегз е алчна, пропаднала жена

Зорница Рончева иска огромна издръжка, защото дизайнерката й съсипала живота!

Скандалите около дизайнерката Миглена Каканашева нямат край. Мегз има не само сериозни данъчни проблеми, но е и във война със законната жена на гаджето си Румен Рончев. Пред България Днес Зорница разкри, че скоро ще сложи край на брака им, но се чувства съсипана от изневерите на мъжа си.

"В процедура на развод сме. Няма да навлизам в подробности, защото цялото това нещо влияе на мен и дъщеря ми", категорична бе Зорница. Тя е подала молбата за развод едва преди седмици. Двамата с Рончев не живеят заедно от много години, като причината за раздялата им е Мегз.

"Тя е една пропаднала жена, която изобщо не се замисли, че той има дете, и го прилъга с нейните магьоснически методи", убедена е Зорница. За да даде свободата на Рончев, тя иска солидна издръжка за нея и дъщеря си. Настоява за солидна сума заради цялото публично унижение, което е претърпяла заради Мегз

"Мъжете кръшкат, такава е породата им, но тази алчна жена направи всичко това публично, за да ни раздели" - категорична е Зорница.

Любовната история на дизайнерката и транспортния бизнесмен е като сапунена опера. Преди ден стана ясно, че Мегз е нападнала адвокатка пред следствения арест. Причината е, че укрива любовни писма, които дизайнерката пращала на Румен. Мегз твърди, че това бил пъклен план на Зорница Рончева. Тя искала да настрои Рончев си срещу нея, като е фалшифицирала нейните писма, а адвокатката не е предала автентичните.

Преди да разреши любовните си проблеми, Мегз ще трябва да оправи проблемите си със закона. Според сайта "Марица" целият бизнес на Каканашева и Рончев е под запор. Находчивата дизайнерка е прилагала сложни хватки да заобиколи законите, но в момента няколко фирми, в които е управител заедно с Рончев, са с блокирани сметки и имущество.

Дизайнерката дължи през почти всяко свое дружество пари на държавата за данъци, осигуровки и други налози.

Снимка: България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !