Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Дженифър Анистън: Нямам нужда от деца

отпечатай новината

07.05.2019 09:02 | Видян 1781 пъти

Дженифър Анистън: Нямам нужда от деца

Нямам нужда от деца, за да бъда пълноценна. Това заяви Дженифър Анистън по повод това, че все още няма наследници. Актрисата даде интервю за Huffington Post, в което разказа за кариерата, мъжете в живота ѝ и как се чувства на 50.

„Папараците губят толкова време и средства, за да ме следят дали съм бременна. Това само показва, че една жена няма как да е завършена, успяла и щастлива, ако не стане съпруга или майка“, обясни тя.

Анистън е категорична, че се чувства пълноценна и без да е изпитала щастието да бъде майка.

По повод неуспешните ѝ връзки, тя коментира, че ѝ е писнало да чете по медиите, че не може да създаде сериозна връзка.

„Това, което пишат, че не мога да задържа нито един мъж не е вярно. Нито съм тъжна, нито съм съкрушена! Глупост е и това, че отказвам да имам бебе, защото съм егоистка, която мисли само за кариерата си!“, добавя тя.

По думите на Дженифър, никой не може да я съди и да си представи какво е преживяла и изтъкна, че е правила много опити да забременее, но поради здравословни проблеми не е успяла, но това не бива да я съкрушава.

„Има натиск върху жените да станат майки и ако не станат, тогава те са считани за повредена стока. Може би целта ми на тази планета не е да се възпроизведа!“, коментира още тя.

Актрисата изтъкна, че много актриси в Холивуд биват оценявани само по външния им вид, както и по това с кого имат връзка. Не е нужно всички жени да са тъжни и провалили се, ако връзката им не потръгне, намекна Анистън.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !