Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Чанинг Тейтъм се пусна гол заради бас

отпечатай новината

07.05.2019 10:19 | Видян 1060 пъти

Чанинг Тейтъм се пусна гол заради бас

Чанинг Тейтъм успя да развълнува дълбоко милионите си фенки, след като ги зарадва с гола снимка в Instagram. Оказа се, че звездата постнал селфито в резултат от загуба на игра с половинката си – певицата Джеси Джей.

„Загубих на дженга от Джесика Корниш. Загубилият трябваше да качи снимка по избор на спечелилия… Повече никога няма да играя дженга с нея“, написа до снимката 39-годишният актьор. Половинката му побърза да коментира поста с думите: „Споделянето е грижа“, прикачайки няколко емотиконки на пламък и човече със сърчица в очите.

Снимката получи над 600 000 харесвания за половин час.

Джеси и Чанинг са заедно от миналия Октомври и нямат проблем да демонстрират чувствата си в социалните медии. На рождения ден на певицата през март, Тейтъм написа: „Ти дойде на този свят на този ден и го запали. Ти си благословия за очите ни, за сърцата ни и за живота ни. Благодаря ти, че си ти. Толкова си специална. Честит Рожден Ден, бейби“.

Преди да се обвърже с Джей, Чанинг бе женен за актрисата Джена Дюан, с която се раздели през миналия април след 9-годишен брак.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !