Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Венета с нов бестселър

отпечатай новината

07.05.2019 10:35 | Видян 1459 пъти

Венета с нов бестселър

Прокълнато село. Отмъстителен враг. Смъртоносен удар. Завист, която разяжда сърцата. И една невъзможна любов, от която никой не може да избяга. Както никой не може да избяга от съдбата си. Всичко това е „Завист“ – шестият хитов роман на Венета Райкова, който „Ентусиаст“ издава само няколко месеца, след като последната ѝ книга „Скандал“ се превърна в абсолютен бестселър и оглави класациите на големите книжарници.

„Завист“ започва с историята на богатия бизнесмен Самуил, който се връща в родното си село за първи път след двайсет години. В двора на църквата, където скоро ще се отслужи литургия, за да се премахне тегнещото вече четири десетилетия проклятие, той спасява живота на Вяра – дъщерята на смъртния враг на баща му. Привличането между двамата е мигновено. Отношенията им обаче трябва да преодолеят свирепа вражда, трупани през годините семейни проблеми и стремежа на бизнесмена към бляскавия живот на богатите и известните.

Поредица от странни нещастни случаи и едно убийство принуждават Самуил да удължи престоя си в селото повече от предвиденото. Към него се присъединяват асистентката му Ася, готова на всичко, за да  го има за себе си, и телевизионната звезда Кристина. Подреденият свят на младата жена, подчинен на постоянната битка за рейтинг, сега е разтърсен от едно изнудване. То заплашва да погуби всичко, за което е работила толкова години.

Амбиции, алчност, завист и пари се завихрят и заплашват да пометат много съдби. Какво може да спаси това прокълнато място? Дали шаманът на селото, които е открил отговора на въпроса какво се случва с душата след смъртта? Или надеждата, която носи любовта?

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !