Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зендая остави пантофката си на червения килим на Met gala?

отпечатай новината

07.05.2019 12:39 | Видян 928 пъти

Зендая остави пантофката си на червения килим на Met gala?

Тази година на модния спектакъл Met gala Зендая превърна приказките в реалност с визията си. Тя се появи с преобразяваща се рокля като на Пепеляшка и дори остави пантофка.

Всички знаем, че на червения килим на Met Gala-та се случват чудеса, но Зендая стигна до нови висоти с визията си. Тя пресъздаде приказката за Пепеляшка и с помощта на орисницата си – звездния стилист Лоу Роуч.

Самата рокля беше създадена от Tommy Hilfiger, с когото Зендая си колаборираше за дизайнерския й дебют. Под множеството пластове плат всъщност се криеше устройство, което накара роклята от сива да засияе в синьо като по магия.

Не че тоалетът не беше перфектен и преди трансформацията – състоеше се от две части, горната беше украсена с красиви бухнали ръкави, а надолу полата беше силно разкроена.

Звездата сподели част от процеса на създаване на роклята в Инстаграм профила си.

Тя беше изпипала всеки един детайл от тоалета си – използва за чантичка модел, който приличаше на тиквена каляска, и дори остави стъклена пантофка след себе си по стълбите.

За да прилича още повече на приказната героиня, тя промени косата си в светло русо и я прихвана на нежен кок, декориран с диадема.

Разгледайте повече от визията й в галерията ни.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !