Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Уилям към Хари: Добре дошъл в общността на лишените от сън

отпечатай новината

08.05.2019 16:39 | Видян 1784 пъти

Уилям към Хари: Добре дошъл в общността на лишените от сън

Наследникът на британския престол принц Чарлз, който е на посещение в Германия, заяви, че е "очарован" от вестта за раждането на детето на херцозите на Съсекс. Принц Уилям също поздрави брат си.

"Не можем да сме по-очаровани от новината и се надяваме да видим бебето веднага след завръщането си", каза принц Чарлз в Берлин. По време на четиридневното си посещение в Германия се очаква принц Чарлз да наблегне на добрите отношения между Германия и Великобритания, съобщават световните агенции, цитирани от БТА.

70-годишният Чарлз ще се срещне с германския канцлер Ангела Меркел, а по-късно днес ще участва в официалното тържество по случай 93-тия рожден ден на кралица Елизабет II. В родословието на принц Чарлз има германски кралски особи. Утре той ще посети Лайпциг, а в четвъртък - Мюнхен.

Принц Чарлз и съпругата му Камила се срещнаха с туристи и жители на Берлин пред Бранденбургската врата. Камила каза, че е "много развълнувана" от раждането на най-новия член на британското кралско семейство.

Херцозите на Кембридж също казаха, че са развълнувани от новината за новороденото дете на принц Хари и съпругата му Меган.

"С голямо удоволствие и радост посрещам брат си в общността на лишените от сън, каквито са родителите", отбеляза принц Уилям. "Надявам се, че през следващите дни те ще могат да изпитат цялата радост, което новороденото носи със себе си."

"С нетърпение очакваме да го видим и да разберем как ще се казва", допълни Кейт.

Херцозите на Съсекс съобщиха, че новороденото момченце тежи 3,26 кг и че е в добро здраве. Новината "Момченце е" в техния акаунт в Инстаграм събра над 2,6 милиона харесвания. Хари и Меган решиха да нарушат традицията и засега да не публикуват снимки с новороденото, но ограничен брой фотоси се очакват утре.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !