Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Слави преговаря тайно с Нова

отпечатай новината

09.05.2019 13:26 | Видян 2016 пъти

Слави преговаря тайно с Нова

Слави Трифонов води преговори с новите собственици на Нова телевизия, научи HotArena.

Дни преди да обяви, че спира шоуто си в Би Ти Ви, колите на Дългия са били забелязани паркирани пред сградата на Кирил Домусчиев, чието дружество „Адванс медиа груп” ЕАД преди месец официално придоби най-голямата медийна група в България.

Двата джипа на Трифонов са били паркирани пред ресторант „Есте” в столичния квартал „Изток” на 2 май, четвъртък, вечерта между 20 и 23 часа, както и във вторник, 7 май, ден след като обяви, че си тръгва от Би Ти Ви, в диапазона 21-23 часа, свидетелстват източници на „Уикенд“.

Че шоуменът може да отиде в Нова, се говори от години, но никога досега той не е давал потвърждение на този слух. Нещо повече – след музикалния си проект „Пей с мен”, който направи там през 2008 г., Слави неведнъж е бил категоричен, че кракът му повече няма да стъпи в тази медия. Нещата обаче се променят след смяната на нейния собственик.

По информация на „Уикенд” по-малко от месец след прехвърлянето на акциите в дружеството на двамата братя Домусчиеви, са започнали срещи между тях и Слави Трифонов. За да се пазят от любопитни очи, ги провеждали не в сградата на Нова тв, а в офисите на новите медийни собственици, които се намират в софийския квартал „Изток”. Достъп до информацията от тези срещи имали много тесен кръг доверени хора на двете преговарящи страни.

Обсъжда се прехвърлянето на Дългия в Нова. Той вече обяви, че спира „Шоуто на Слави”, което обаче не означава, че няма да посегне към други проекти. За никога няма да е изненада, ако още наесен се завърне на малкия екран с ново предаване и в нов ефир.

Смята се, че към момента се обсъждат няколко варианта за предавания в Нова, единият от които е политическо шоу. Дългия често е посягал към политиката и в „Шоуто на Слави”. Известна е историята с организирания от него референдум с цел промени в начина, по който се правят избори в България, опитите му да вкара свои депутати в парламента, сагата му с протестиращите майка на деца с увреждания, както и множеството му политически коментари в ефира на Би Ти Ви.

След внезапното спиране на „Господари на ефира” в програмата на Нова се оголи място за вечерно развлекателно предаване в делничните дни, което би могло да се запълни с нов проект на Слави. Не е изключено обаче той да се развихри и в праймтайма.

Вече се знае, че миналата есен е била последна за риалитито „ВИП Брадър”, което в продължение на 10 години пълнеше най-гледаното време в ефира на Нова. За сметка на това хората на Слави са известни със способността си да правят всевъзможни развлекателни проекти, които биха могли да се излъчват на мястото на Брадъра. Нещо повече – в екипа на Дългия рядко купуват готови скъпи формати, а са свикнали да разработват собствени концепции по определени схеми, което излиза далеч по-евтино.

Смята се, че фирмата на Дългия – „Седем осми”, има достатъчно голям капацитет, за да може да произвежда няколко предавания едновременно.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !