Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Алекс и Дани Петканови представиха мачмейкинга у нас

отпечатай новината

09.05.2019 17:18 | Видян 1770 пъти

Алекс и Дани Петканови представиха мачмейкинга у нас

Най-модерният метод за сватовничество в цял свят - мачмейкингът, официално стъпи и у нас, а за представянето му се погрижиха тандема в живота и на сцената - Александра и Даниел Петканови. Младото семейство бе избрано от агенцията за запознанства Hey, Goldie, за да разкаже за мисията им в свързването на подходящите партньори, извън практиката на мобилните приложения за запознанства.

Любовен танц, вдъхновен от филмовата лента “Хитч” с Уил Смит  даде началото на събитието, като изборът не беше случаен. Лентата разказва за най-добрия специалист по романтични проблеми в Ню Йорк, любовта е неговият занаят и само за три срещи, той гарантира, че ще получите жената или мъжa на живота си. Именно този модел на срещи и запознанства представя и Веляна Пенева - квалифициран специалист по мачмейкинг, собственик на Hey, Goldie. “Завършила съм медицински университет, имах собствена аптека, но реших да тръгна по друг път, който да ме кара да се чувствам жива, помагайки на хората. Според мен нищо не би те направило по-богат от това да помогнеш на човек да намери любовта. Тя е единственото, за което си струва да живеем”, представи се с няколко думи инициаторката на проекта.

Мачмейкингът представлява свързване на двама души, въз основа на техни собствени критерии и изисквания. “Подготвяме профил на всеки от нашите членове, след което търсим неговата потенциална половинка. На все повече хора им писва да живеят във виртуален свят, а и е пълно с фалшиви профили във всяко едно приложение за запознанства. Ние предлагаме качествена услуга, с която хората биха могли да осъществят истински любовен съюз”, отбелязва Пенева. Според нея хората в САЩ и Европа са с различно мислене от българина. Тук хората биха помислили “ Е, толкова ли съм изпаднал, че да се обърна към агенция за запознанства”. Почти същото като да кажеш “Не съм луд, че да ходя на психиатър”. “Тотално грешно мислене. Просто трябва да им докажем колко полезно и интересно е всъщност мачмейкинг услугата”, отбелязва още тя.

“Защо човек трябва да се променя?! Ако трябва да се промениш за някой, за да те хареса, то това не е твоят човек”, заяви от своя страна Дани Петканов, а половинката му Алекс го допълни: “Любовта няма граници, защото тя е енергия, тя е едно взаимодействие.” Според Петканови почти е невъзможно да срещнеш перфектния човек, а и много често хубавите ябълки прасетата ги ядат. “Идеалният партньор не съществува, ценностите на хората са толкова променени с годините. Затова, за да срещнеш правилния човек е като да уцелиш шестица от тотото, така ми каза преди време Милен Цветков.

В този ред на мисли смятам, че с Алекс съм ударил седмица от тотото”, сподели с широка усмивка на лицето риалити звездата. Петканов поясни, че не си е търсил гадже през агенция за запознанства, но често преди е правил опити да се среща с хора от мобилни приложения. Опитите обаче не били от най-сполучливите. “Ето в такива моменти идва Хей, Голди, която ще ви помогне да вземете шестица от тотото, а това е едно на не знам си какъв шанс”, отбелязаха водещите. Петканов изтъкна и друго предимство на мачмейкинг компанията, а именно това, че различната сексуалност също може да намери своята половинка в живота.

“Освен стереотипа, че жената е създадена за мъжа и мъжа е създаден за жената, в днешно време е съвсем нормално половете да се харесват помежду си. Жена с жена, мъж с мъж”, разясни Даниел, като отбеляза, че в България все още цари небивалата догма към хомосексуалните двойки. “Родителите не трябва да се срамуват от децата си, а напротив да ги подкрепят и приемат. Това му е майката”, каза Александра и препоръча Хей, Голди като удачен помощник в тази кауза.

Доскоро у нас хората масово се притесняваха да ходят на терапевт, защото това би се изтълкувало от техните приятели като да имат някакъв проблем. Това всъщност е като профилактика. Може да се обърнеш към нашите експерти и така да надградиш връзката си, изтъкна още Пенева, а Александра я допълни: “Не е задължително да има проблем, може да надградиш връзката си и така да си вечно влюбен в половинката си. Също така да ти помогнат в това да намериш начин да я изненадваш или пък да помогнат на тези от вас, които не могат да превъзмогнат бивши партньори”. А коя всъщност е Голди… едно момиче със златно сърце, което иска да помогне на хората и да е до тях по време на пътя им към намиране на любовта.
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !