ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Бремеността прикова Миранда Кер за леглото

отпечатай новината

11.05.2019 10:30 | Видян 1939 пъти

Бремеността прикова Миранда Кер за леглото

Принудена е да управлява бизнеса и да се грижи за семейството си по пижама
Бременността на Миранда Кер протича по-тежко от предишните два пъти и на красавицата й се е наложило да си остане у дома на легло. Но вместо да се оплаква, тя взима нещата в свои ръце.

Миранда Кер съвсем наскоро сподели за бременността си и сега за първи път говори повече по темата. Разказва, че не се чувства добре, както много други жени по това време, но уверява, че не е нищо сериозно. Напротив даже, тя продължава да работи и да се грижи за близките си, макар и по пижама и пантофи.

Миранда разказва, че е променила диетата си, за да е по-подходяща за бебето и е съобразила тренировкитe със състоянието си. Точно сега най-много й помагат билковите чайове и йогата за бременни.

Започнала е да мисли и за името на бебето. За нея е важно то да има сантиментална стойност и да е обвързанo с някой, или нещо, важно за родителите.

Наскоро тя навърши 36 и осъзнава, че ако допреди десет години се е фокусирала само върху кариерата, пътуванията и новите изживявания, днес е много по-съсредоточена върху семейството си. Тя и съпругът й Еван Шпигел с нетърпение очакват бебето, което за Миранда ще бъде трето, а за него – второ.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !