Сравняват Тита с Шакира

Надарената варненска певица, която не успя да се пребори...

Яна на Петко показа силикона

Красивата съпруга на Петко Димитров Яна показа...

Бремеността прикова Миранда Кер за леглото

отпечатай новината

11.05.2019 10:30 | Видян 1244 пъти

Бремеността прикова Миранда Кер за леглото

Принудена е да управлява бизнеса и да се грижи за семейството си по пижама
Бременността на Миранда Кер протича по-тежко от предишните два пъти и на красавицата й се е наложило да си остане у дома на легло. Но вместо да се оплаква, тя взима нещата в свои ръце.

Миранда Кер съвсем наскоро сподели за бременността си и сега за първи път говори повече по темата. Разказва, че не се чувства добре, както много други жени по това време, но уверява, че не е нищо сериозно. Напротив даже, тя продължава да работи и да се грижи за близките си, макар и по пижама и пантофи.

Миранда разказва, че е променила диетата си, за да е по-подходяща за бебето и е съобразила тренировкитe със състоянието си. Точно сега най-много й помагат билковите чайове и йогата за бременни.

Започнала е да мисли и за името на бебето. За нея е важно то да има сантиментална стойност и да е обвързанo с някой, или нещо, важно за родителите.

Наскоро тя навърши 36 и осъзнава, че ако допреди десет години се е фокусирала само върху кариерата, пътуванията и новите изживявания, днес е много по-съсредоточена върху семейството си. Тя и съпругът й Еван Шпигел с нетърпение очакват бебето, което за Миранда ще бъде трето, а за него – второ.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !